Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Borcea, nevoit să meargă la spital după ce a spart un geam şi s-a rănit grav

Cristi Borcea, nevoit să meargă la spital după ce a spart un geam şi s-a rănit grav

Cristi Borcea, nevoit să meargă la spital după ce a spart un geam şi s-a rănit grav
01 Iun 2009   •   02:14

Cornel Dinu, administratorul delegat al clubului Dinamo Bucureşti, a declarat că preşedintele executiv Cristi Borcea a spart un geam la vestiar şi s-a tăiat destul de grav, fiind nevoit să meargă la spital. ?Am înţeles că Borcea e la spital, a spart un geam şi s-a rănit grav!?, a declarat Dinu la OTV.

Şeful Ligii, Dumitru Dragomir, a dezvăluit şi el că Borcea a fost nervos tot timpul partidei cu FC Braşov, pe care Dinamo a pierdut-o, scor 0-2, pe teren propriu. ?Acţionarii lui Dinamo nu meritau acest final de campionat, dar de asta e frumos campionatul. Borcea lua pastile cu pumnul, nu a avut stare deloc. Era ca o farmacie acolo, atâtea medicamente erau?, a spus Dragomir.

Altfel, Dinu a mai spus că Unirea Urziceni a câştigat titlul pe merit şi că speră ca Timişoara să îşi câştige punctele la TAS. ?S-a făcut dreptate şi Unirea a luat titlul, sper ca şi Timişoara să-şi câştige punctele la TAS. Am o amărăciune de nedescris în suflet. Cred că vom pierde şi locul doi?, a mai declarat Dinu la OTV.

Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close