Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Borcea nu-şi revine după ratarea titlului: ?Sunt terminat psihic şi fizic. Urăsc fotbalul!?

Cristi Borcea nu-şi revine după ratarea titlului: ?Sunt terminat psihic şi fizic. Urăsc fotbalul!?

Cristi Borcea nu-şi revine după ratarea titlului: ?Sunt terminat psihic şi fizic. Urăsc fotbalul!?
18 Iul 2009   •   12:08

Ratarea pe ultima sută de metri a titlului de campioană a lăsat urme adânci la Dinamo. Deşi mai este foarte puţin până la debutul unui nou sezon, eşecul din finalul campionatului trecut încă îl urmăreşte pe Cristi Borcea. ?Este cel mai mare eşec din viaţa mea! De vreo lună de zile nu mai sunt entuziast, nu mai pot pune suflet. Dacă aş găsi o portiţă să scap sau pe cineva care să ţină clubul la un nivel înalt, aş ieşi imediat din fotbal. Sunt terminat psihic şi fizic. Fără mine, Dinamo s-ar desfiinţa! Din obligaţie morală şi din sentiment faţă de club o să mai rămân cât pot eu de mult, altfel aş fi plecat deja?, a spus boss-ul ?câinilor? într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Deşi în mod evident nervos, oficialul dinamovist a declarat că echipa pe care o conduce este favorită la titlu, mai ales că lotul a rămas, în linii mari, acelaşi de sezonul trecut. De asemenea, Borcea nu se teme de Steaua şi a adăugat că trupa din Ştefan cel Mare este superioară celei roş-albastre. ?Mai este un an cu şansa de a ajunge direct în Liga Campionilor, dacă luăm titlul. Am făcut eforturi supraomeneşti să păstrăm aceiaşi jucători, unii deja au acceptat şi ei salarii mai mici, cum sunt Zicu şi Tamaş, vor urma şi alţii. Şansele la titlu sunt de sută la sută! Asta în condiţiile în care nu ne-a plecat nici un jucător, au revenit Tamaş, Andrei Cristea, plus accidentaţii Bratu, Zicu, Dolha. Steaua? Bergodi e un antrenor bun, dar ei i-au pierdut pe Dayro, Pleşan, Semedo, Lovin, noi, nimic şi am şi adus. Lotul lui Dinamo e mult peste al Stelei?, a menţionat şeful alb-roşilor.

Întrebat ce va simţi atunci când se va uita la partidele Unirii Urziceni din Liga Campionilor, Cristi Borcea a dat un răspuns surprinzător şi nu prea: ?Nimic, n-o să mă uit la nici un meci. Pe bune! Jur, urăsc fotbalul! Nici melodia aia de la Champions League nu vreau s-o mai aud, e urâtă?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Dinamo
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close