Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Borcea se teme de fanii Stelei: Vor să se răzbune pe Gigi dând foc stadionului Dinamo

Cristi Borcea se teme de fanii Stelei: Vor să se răzbune pe Gigi dând foc stadionului Dinamo

Cristi Borcea se teme de fanii Stelei: Vor să se răzbune pe Gigi dând foc stadionului Dinamo
16 Mar 2010   •   16:10


Dacă dinamoviştii au dat foc stadionului Ghencea pe 10 mai 1997, steliştii plănuiesc acum o dublă-răzbunare. Conform preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, suporterii Stelei vor să se răzbune şi pe patronul Gigi Becali, şi încercând să dea foc peluzei rezervate oaspeţilor de pe stadionul din Ştefan cel Mare.

"Vreau să fac un apel către forţele de ordine, pentru că, din informaţiile pe care le avem din rândul suporterilor stelişti, sunt unii care vor să vină să se răzbune pe Gigi, să dea foc peluzei. Sunt informaţii verificate", a declarat Borcea.

Oficialul dinamovist a mai spus că "în afara celor 676 de bilete oferite oaspeţilor nu va intra nimeni. Să nu picheteze în jurul stadionului pentru că nu vor intra. Avem toate informaţiile necesare şi am luat toate măsurile. Pe baza reciprocităţii am dat acelaşi număr de bilete câte am primit şi noi în tur. Am dat 676, iar ei le-au împărţit. Nu a fost decizia noastră care dintre suporterii Stelei să vină la meci. Ei vor să vină mai mulţi de atât şi nu e normal", a mai spus Borcea, citat de Mediafax.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa miercuri, de la ora 20.30.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close