Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Munteanu s-a întors la Dinamo. Iar. "E dragoste mare între mine şi club"

Cristi Munteanu s-a întors la Dinamo. Iar. "E dragoste mare între mine şi club"

Cristi Munteanu s-a întors la Dinamo. Iar. "E dragoste mare între mine şi club"
Sursa foto: cristi munteanu
12 Ian 2010   •   16:04

Povestea de dragoste dintre "Babicu" şi Dinamo este departe de a lua sfârşit. Deşi are deja 35 de ani, Cristi Munteanu schimbă echipele ca pe şosete şi, în fiecare primăvară revine la clubul la care s-a consacrat. Munteanu se declară în urmă cu pregătirea fizică, dar este încrezător că în curând se va putea bate pentru un post de titular. Şi lupta nu se anunţă uşoară, luând în considerare faptul că sunt deja în loc Emilian Dolha, George Curcă şi Florin Matache aşteaptă şi ei să apere.
"Stau prost cu pregătirea, pentru că vin după vacanţă şi e normal să fie aşa. Am două kilograme în plus, dar sper să revin la forma de dinainte. Nu ştiu dacă i-am luat pe Prigoană şi Bahmuţeanca la capitolul reveniri, dar sunt aproape. E dragoste mare între mine şi Dinamo, e a cincea sau a şasea oară când revin la această echipă. Destinul meu este legat de aceastã echipă. Când pleci de la Dinamo, primul gând este când te întorci. Eu am semnat un contract cu Dinamo şi cu siguranţă până la vară voi rămâne aici", a precizat Munteanu, potrivit Mediafax.
Pe lângă Munteanu, care a venit de la Astra Ploieşti, tot de la "Dracii Negri" s-a întors şi atacantul Liviu Ganea, care speră că nu va mai fi împrumutat de Dinamo pe nicăieri.
"Eu sunt defintiv la Dinamo şi sper să nu mai fiu împrumutat în altă parte. După perioada de pregătire voi vedea ce se va întâmpla, dacă se bazează pe mine. Nu este o perioadă de probă dar ei îşi vor da seama dacă merit să rămân. Mi-a fost dor de băieţi, sunt încrezător şi sper să mă impun în echipã", a declarat jucătorul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Astra Ploieşti
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close