Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Pulhac s-a întors pe teren după o lungă absenţă şi vrea să fie cel puţin rezervă cu Steaua

Cristi Pulhac s-a întors pe teren după o lungă absenţă şi vrea să fie cel puţin rezervă cu Steaua

Cristi Pulhac s-a întors pe teren după o lungă absenţă şi vrea să fie cel puţin rezervă cu Steaua
Sursa foto: Cristi Pulhac
17 Apr 2009   •   14:26

Luminiţa de la capătul tunelului începe să se vadă pentru fundaşul stânga dinamovist, Cristi Pulhac. Jucătorul, care a pierdut ultimele 14 partide de campionat ale lui Dinamo din cauza unei grave accidentări la genunchi, a revenit pe teren vineri în meciul jucat de Dinamo II cu FC Snagov, jucând doar o repriză deoarece nu are, încă, o condiţie fizică de invidiat. Fundaşul îşi propune să fie pe banca de rezerve a lui Dinamo la meciul din Ghencea cu Steaua din luna mai.
"Mă simt bine, nu mai am nicio problemă cu piciorul. Fizic, sunt recuperat cam 60 la sută. Deocamdată, trebuie să mă pun la punct din punct de vedere fizic. Ţinând cont că a fost primul meci după şase luni am jucat doar o repriză. Am avut puţine emoţii. Nu mi-a părut rău că am pierdut meciurile cu Rapid, mai e unul cu Steaua, unde sper să stau măcar pe bancă. Ţinând cont că m-am simţit bine azi, am toată încrederea că voi putea reveni la prima echipă până la finalul campionatului", a precizat Pulhac pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo revenire
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close