Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Culio, prea scump pentru Rubin Kazan

Culio, prea scump pentru Rubin Kazan

Culio, prea scump pentru Rubin Kazan
Sursa foto: Juan Emmanuel Culio
05 Feb 2009   •   09:50

Campioana en-titre a Rusiei, Rubin Kazan, a renunţat, miercuri, la achiziţionarea jucătorului argentinian de la CFR Cluj Juan Emmanuel Culio. Motivul pe care l-au invocat oficialii clubului rus este acela că mijlocaşul nu ar valora atât cât românii cer pe el, adică 4 milioane de euro. Cu toate acestea, este cunoscută criza financiară cruntă prin care trece Rubin, acesta putând fi motivul real, nu valoarea scăzută a jucătorului.
Plecarea lui Culio la Rubin Kazan, devenită campioană a Rusiei în 2008, era dată ca o certitudine în ultimele zile, înţelegerea căzând în ultimul moment, din cauza clubului estic. Directorul General al lui Rubin, Alexandr Gusev, a explicat potrivit prosport.ro:
?Rubin Kazan nu l-a mai achiziţionat pe mijlocaşul argentinian al echipei române CFR Cluj, Juan Culio, deoarece suma de transfer a jucătorului nu corespunde cu nivelul său?, clubul rus trebuind să fie extrem de atent cu cheltuielile pe care le face pentru a nu ajunge la un grav dezechilibru financiar.
Vestea l-a surprins şi pe Culio, care a aflat, la venirea în România după un drum în Argentina natală, că nu se mai transferă la campioana Rusiei. El ştie, însă, că, deşi această oportunitate a picat, îşi va putea găsi un angajament şi în altă parte. ?Nu am vorbit cu domnul Mureşan, nu ştiu nimic despre acest lucru. Îmi pare rău dacă nu se va realiza transferul. Eu voiam să plec, pentru că era o ofertă bună şi pentru mine, şi pentru club. Asta e, voi rămâne la CFR. Urmează să discut cu preşedintele Mureşan, să văd dacă mai am alte oferte?, a declarat cu regret Culio pentru sursa citată.
Incertitudinea mijlocaşului nu se va prelungi, se pare, mai departe de duminică, preşedintele Iuliu Mureşan declarând că situaţia lui Culio se va clarifica până atunci.
"E posibil să plece Culio. Până duminică vom şti sigur. E dorit şi de alte echipe din Est", a declarat Mureşan despre jucătorul al cărui cotă a crescut substanţial după participarea în Liga Campionilor cu CFR Cluj, competiţii în care Culio a jucat şase partide şi a marcat două goluri, ambele cu AS Roma pe Stadio Olimpico.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close