Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cum a ajuns un mare jucător al Stelei să lucreze într-un depozit de marfă din Anglia

Cum a ajuns un mare jucător al Stelei să lucreze într-un depozit de marfă din Anglia

Cum a ajuns un mare jucător al Stelei să lucreze într-un depozit de marfă din Anglia
16 Dec 2015   •   13:42
„Cine crezi că e picker şi dă produsele la împachetare mai departe? De necrezut, dar adevărat! Adrian Matei, fost jucător la echipele mari din Bucureşti şi prezentator Sport.ro”, este mesajul primit recent pe adresa de Facebook ProSport. Informaţia a venit de la un român angajat într-un depozit din Barnsley.

Jobul său este de „picker”. Merge cu un cărucior şi culege din rafturi diferite produse, de la încălţăminte, ceasuri şi până la bijuterii, pe care le dă mai departe spre împachetare. Matei pune produsele într-o lădiţă aferentă comenzii, apoi scanează mai departe: locaţie, produs, comandă.Ulterior, produsele sunt expediate în 240 de ţări de pe glob, scrie prosport.ro.

Potrivit propriei postări de pe Facebook, Matei a ajuns în Anglia la începutul lunii octombrie. Românii din depozitul de la Barnsley susţin că a început să muncească în noiembrie. Salariul mediu ca picker la Asos este de 8-9 lire sterline pe oră, adică 50-56 de lei. În funcţie de numărul de ore lucrate, venitul care se plăteşte săptămânal poate ajunge până aproape de 400 de lire sterline.

Mai multe, pe prosport.ro.

×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close