Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cum a fost posibilă coregrafia-șoc care i-a umilit pe steliști, la meciul cu Manchester City

Cum a fost posibilă coregrafia-șoc care i-a umilit pe steliști, la meciul cu Manchester City

Cum a fost posibilă coregrafia-șoc care i-a umilit pe steliști, la meciul cu Manchester City
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Aug 2016   •   08:24

Steliștii au avut parte de două umilinţe, marți seară. Una pe teren, din partea celor de la Manchester City, şi una în tribune, din partea rivalilor dinamovişti. Tribuna a doua a stadionului a fost acoperită de mesajul "Doar Dinamo București".

Cum a fost posibil? Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari coregrafii, producerea unui show la meciul de aseară. Aceasta i-a spus lui Becali că prima coregrafie va fi gratuită, iar dacă va fi mulțumit de rezultat, va plăti pentru viitoarele coregrafii.

Fanii "câinilor" au pătruns pe stadion şi au desfăşurat acest mesaj, iar confirmarea farsei a fost preluată de pagina de facebook a dinamoviştilor şi de Ionel Dănciulescu.
 

 

Laurențiu Reghecampf: Este o umilință pentru noi!

”Este un meci slab făcut de noi, cu multe greșeli. Trebuie să trecem peste acest eșec. Este o diferență foarte mare, nivelul jucătorilor..nu putem să-i comparăm. Dacă nu aveam parte de greșelile personale, au fost greșeli mari pe care nu poți să le faci la nivelul acesta. Trebuiau să aibă aceeași atitudine ca la meciurile cu Praga. Este o umilință pentru noi, faptul că am primit cinci goluri, faptul că cel mai bun om de pe teren a fost Niță, trebuie să ne dea de gândit. Sunt mândru de jucătorii pe care îi am la dispoziție, au reușit să se califice în Europa League” a spus Reghecampf.

×
Subiecte în articol: Manchester City steaua
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close