Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cum şi-a recuperat Gigi Becali Mercedesul furat în mai puţin de patru ore

Cum şi-a recuperat Gigi Becali Mercedesul furat în mai puţin de patru ore

Cum şi-a recuperat Gigi Becali Mercedesul furat în mai puţin de patru ore
Sursa foto: masina
28 Ian 2009   •   11:07

Gigi Becali a rămas fără maşină pentru câteva ore. Mercedesul S500 4matic, în valoare de 100.000 de euro, a fost furat luni seară din faţa unui bar din Pipera care apartine unuia dintre nepoţii finantatorului Stelei.
Reporterii Cancan au urmărit firul întâmplării. Becali a lăsat autoturismul pentru câteva minute în faţa localului aflat în apropierea casei sale. În câteva minute, în momentul în care a ieşit din bar, a constatat că maşina dispăruse.
La scurt timp, în faţa benzinariei OMV din imediata apropiere s-au strâns mai multe rude ale lui Gigi Becali. Acestea erau cu mobilele lipite de ureche încercând să rezolve situaţia, Între timp, Gigi Becali a plecat la el acasă cu maşina nepotului său, Lucian.
"Gulie din Pipera" s-a dovedit a fi salvatorul situaţiei. Acesta şi-a mobilizat oamenii, întocmind o listă de suspecţi formată din hoţi de maşini. În mai puţin de 30 de minute hoţii şi maşina pe care o furaseră au fost identificaţi. Nu a mai trecut mult până când "trupa de comando" a plecat spre localitatea Afumaţi, acolo unde se aflau cei din banda "Roscatului". La numai patru ore de la dispariţia maşinii, Mercedesul S500 4matic era din nou în posesia lui Gigi Becali.
Foto: Cancan
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close