Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cupa României. Urziceni, Astra, Oţelul, Internaţional, Vaslui, Steaua se califică în optimi. Ceahlău, eliminat. Vezi rezultate

Cupa României. Urziceni, Astra, Oţelul, Internaţional, Vaslui, Steaua se califică în optimi. Ceahlău, eliminat. Vezi rezultate

Cupa României. Urziceni, Astra, Oţelul, Internaţional, Vaslui, Steaua se califică în optimi. Ceahlău, eliminat. Vezi rezultate
Sursa foto: dan petrescu
23 Sep 2009   •   20:22

Dan Petrescu poate fi mulţumit de elevii săi. După ce declara că pentru el chiar contează Cupa României, Unirea a predat fotbal ?studenţilor ? din Regie. Deşi Sportul a intrat în forţă s-a dovedit repede că elevii lui Petrescu, căliţi în Champions League, nu vor avea probleme.
Treptat, ialomiţenii s-au instalat confortabil în jumătatea adversă. Cel mai periculos om al meciului a fost Dănălache. Mai întâi a înscris din penalty, pentru ca apoi să înscrie când a rămas singur cu portarul advers.
După pauză, acelaşi om a dat mingea printre picioarele lui Popescu, care scoate pentru a treia oară mingea din poartă.
Anterior meciului, patronul Sportului, Vasile Şiman, credea că elevii săi sunt motivaţi mai ales de un meci cu campioana României. Speranţele sale de calificare însă nu s-au materializat.

"Vrem să ajungem în finală din nou. Anul trecut ne-a oprit Vasluiul, acum doi ani am pierdut în ultimul act în faţa CFR-ului, să vedem ce va fi acum. Este un vis de-al meu, să cuceresc în premieră Cupa României, trofeu pe care nu l-am obţinut de când sunt conducător", a declarat Mihai Stoica după meci.

Echipa Astra Ploieşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri, divizionara secundă Farul Constanţa, în 16-imile competiţiei.

Golurile echipei ploieştene au fost marcate de Miranda '81 şi Păun '102, în timp ce reuşita oaspeţilor a fost semnată de Diogo '84.


Echipa FC Braşov s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, în urma victoriei, cu scorul de 4-0 (0-0), după prelungiri, în faţa divizionarei secunde CS Otopeni, în 16-imile competiţiei.

Golurile au fost marcate de Nicolae Grigore '105, Cristescu '111, Hadnagy '119 şi C. Munteanu '120.

S-au mai calificat în optimi
Gaz Metan - CSM Rm. Vîlcea (II) 1-1, 5-4

Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu (II) 3-0

Poli Iaşi - Pandurii Tg. Jiu 3-1

U Craiova - Gloria Bistriţa II (III) 4-0

Unirea Urziceni - Sportul Studenţesc (II) 3-0

Chimia Brazi (III) - FC Vaslui 0-5
Astra Ploieşti - Farul Constanţa / 2-1 după prelungiri.
Oţelul Galaţi - Unirea Alba Iulia 1-1 (Ibeh 22' / Olah 20'), 5-4 după lovituri de la 11 metri.
Minerul Mehedinti - Internaţional Curtea de Argeş 1-1 (Mihart 86' / Stoianof 69'), 6-7 după lovituri de la 11 metri.
Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan CFR Craiova 2-3 (penalty) (1-1)

FC Braşov - CS Otopeni 4-0 (după prelungiri)(0-0) (Grigore 104', Cristescu 110', Hadnagy 119', Munteanu 120')
FCM Bacău - Steaua 0-2 (Kapetanos 7', 50')




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei Dan Petrescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close