Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Curtea de Argeş a dat lovitura la Târgu Jiu: Pandurii ? Internaţional 2-3

Curtea de Argeş a dat lovitura la Târgu Jiu: Pandurii ? Internaţional 2-3

Curtea de Argeş a dat lovitura la Târgu Jiu: Pandurii ? Internaţional 2-3
24 Aug 2009   •   01:33

Internaţional Curtea de Argeş a mai dat o lovitură în deplasare. Deşi pe teren propriu nu a reuşit să câştige până acum în Liga I, Inter s-a impus cu 3-2 pe terenul echipei Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I.

Dacă în Ştefan cel Mare s-a impus pe fondul celor două eliminări suferite de Dinamo, formaţia argeşeană a profitat la Târgu Jiu de lipsa de concentrare a gazdelor şi a deschis scorul prin Răduţ, în minutul 52, care a marcat cu un şut plasat sub portarul Stanca, după o pasă de la Kone.

Pandurii a egalat, în minutul 56, prin Raskovici, care a preluat în careu şi a trimis mingea pe sub portarul Popa, iar zece minute mai târziu a dus scorul la 2-1, după ce Mugurel Drăgănescu a acordat penalty pentru gazde, la faultul în careu al lui Băcilă. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Hidişan, dar Internaţional a egalat după doar trei minute, printr-un nou penalty acordat de arbitru, de această dată executat de Răduţ.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90, de Vezan, care a adus victoria oaspeţilor cu un şut de la 25 de metri, spre nemulţumirea antrenorului gazdelor, Sorin Cârţu: ?Sunt foarte supărat. Este un rezultat nemeritat, pentru că adversarii au avut trei şuturi pe poartă, au dat trei goluri şi au obţinut victoria cu multă şansă, însă cei de la Internaţional au dat un exemplu de cum trebuie să joci în deplasare?.

Au evoluat echipele:

Pandurii: 1. Stanca ? 16. Rusu, 4. Chibulcutean, 18. Martinovici, 6. Cardoso ? 37. Hidişan, 21. Stângă, 24. Murgan (5. Păcurar '46), 28. Grecu ? 7. Arrieta (23. Raskovici '54), 20. Stromajer (10. Lazici '69). Antrenor: Sorin Cârţu.

Internaţional: 12. Popa ? 2. Băcilă, 3. Viera, 4. Izvoranu, 25. Neagu ? 5. Kone, 14. Voiculeţ, 8. Vezan, 24. Frăsineanu ? 7. Răduţ (9. Itu '87), 11. Stoianof (17. Nasser '73). Antrenor: Ştefan Stoica.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pandurii Targu Jiu Liga I
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close