Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: 99% sunt hotărât să plec de la Unirea, dacă nu ni se aduc arbitri străini

Dan Petrescu: 99% sunt hotărât să plec de la Unirea, dacă nu ni se aduc arbitri străini

Dan Petrescu: 99% sunt hotărât să plec de la Unirea, dacă nu ni se aduc arbitri străini
01 Dec 2009   •   14:48

La finalul partidei pe care echipa sa, Unirea Urziceni, a câştigat-o cu 2-0 în faţa Gloriei Bistriţa, Dan Petrescu a criticat arbitrajul lui Alexandru Deaconu şi a ameninţat că va părăsi campionatul românesc dacă gruparea ialomiţeană nu va fi arbitrată de străini la meciurile din retur.

"Vreau să fim arbitraţi corect, nu mai vreau să fim arbitraţi cum am fost azi. Dacă era această fază la altă echipă, era penalty. La noi nu e. Specialiştii vor spune că eu sunt nebun. Asta e, sunt eu nebun. Dar nu vreau să mai fim dezavantajaţi ca în returul trecut. Sunt hotărât să plec. Trebuie să mă gândesc bine, pentru sănătatea mea. Poate o spun la nervi, dar 99% decizia e luată. Dacă ni se va promite că vor fi arbitri străini, poate mă mai răzgândesc", a declarat Petrescu.

"În România viitorul meu este limitat. Dacă vor veni arbitri străini, Unirea are şanse să ia campionatul. Dacă nu vor veni arbitri străini, Unirea n-are nici o şansă la un loc în Cupele Europene", a continuat Petrescu, citat de Gazeta Sporturilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Unirea Urziceni
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close