Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu, furios pe arbitrajul de la Supercupă: Nu mai stau mult în România

Dan Petrescu, furios pe arbitrajul de la Supercupă: Nu mai stau mult în România

Dan Petrescu, furios pe arbitrajul de la Supercupă: Nu mai stau mult în România
27 Iul 2009   •   12:09

Deşi Mircea Sandu a apreciat că arbitrul Supercupei României, Georgian Ionescu, s-a grăbit cu cartonaşele duminică seara, Dan Petrescu, antrenorul echipei Unirea Urziceni, a declarat că acesta trebuia să acorde două cartonaşe roşii celor de la CFR Cluj. "Am fi câştigat dacă eram arbitraţi corect. Cei de la CFR ar fi trebuit să primiească două cartonaşe roşii mari cât casa şi am dubii la golul anulat lui Rusescu în minutul 90. La ce să mă aştept în prima etapă a Ligii I, la Cluj?", a spus Dan Petrescu, care a adăugat că nu va mai sta mult timp în România cu asemenea arbitraje.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a precizat însă că victoria formaţiei sale este meritată şi că Dan Petrescu, deşi este un antrenor foarte bun, greşeşte prin comportamentul său. "Este păcat pentru că în Liga Campionilor va avea probleme mari dacă face la fel. Noi nu am fost avantajaţi de arbitraj, deoarece am avut un jucător eliminat şi nu văd de ce s-ar spune aşa ceva. A fost o prestaţie destul de bună a unui arbitru tânăr şi trebuie să avem răbdare cu cei care vin din urmă, pentru că cei care aveau "valoare" sunt acum pe la DNA", a spus Iuliu Mureşan, citat de Mediafax.

Mureşan a mai spus că echipa sa a avut noroc la penalty-uri şi tot despre noroc a vorbit şi antrenorul Antonio Conceicao. "Am asitat la un meci foarte disputat. Am întâlnit o echipă foarte puternică şi bine organizată. Unirea a fost mai bine pregătită fizic, dar jucătorii mei au arătat caracter şi cu puţină şansă am reuşit să câştigăm primul trofeu din acest sezon. Şi noi am fost dezavantajaţi de arbitraj în unele momente şi nu cred că Urziceniul a pierdut pe mâna arbitrilor", a spus Conceicao.

CFR Cluj a câştigat Supercupa României, după ce a învins Unirea Urziceni, duminică, pe stadionul "Giuleşti", cu scorul de 4-3 după loviturile de departajare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close