Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu, în drum spre liga a doua din Rusia. Hagi sau Duşan Uhrin jr, posibili înlocuitori la Urziceni

Dan Petrescu, în drum spre liga a doua din Rusia. Hagi sau Duşan Uhrin jr, posibili înlocuitori la Urziceni

Dan Petrescu, în drum spre liga a doua din Rusia. Hagi sau Duşan Uhrin jr, posibili înlocuitori la Urziceni
26 Dec 2009   •   21:10


Bomba Ligii I a explodat a doua zi de Crăciun. Dan Petrescu şi-a reziliat amiabil contractul cu echipa alături de care a luat titlul de campion în vara lui 2009. Petrescu ar putea ajunge în liga a doua din Rusia la Kuban Krasnodar, care îi pune pe masă un contract beton pentru doi ani: 1 milion de euro la semnătură, plus un salariu de 500.000 de euro pe sezon.

"În viaţă trebuie să ştii când poţi să faci un pas", a declarat Dan Petrescu, în timp ce Victor Becali a spus că nu e o tragedie că ajunge în liga a doua din Rusia. "Poate vrea să construiască o echipă", a spus impresarul.

Cota lui Petrescu a crescut ameţitor în ultimul an, când a luat titlul de campion cu Unirea Urziceni şi a stabilit un record pentru România în Liga Campionilor. A făcut 8 puncte în grupe şi a calificat-o pe Unirea în primăvara Europa League, acolo unde va juca împotriva marelui Liverpool.

Livorno din serie A, echipa lui Ropotan, Dinamo Moscova, şi arabii de la Al Nasr l-au curtat pe rând pe Bursuc. "Deocamdată nu se ştie că Dan Petrescu este un antrenor liber, probabil vor apărea şi alte oferte, nu se ştie", avertizează Victor Becali.

Gheorghe Hagi, Ioan Andone, Duşan Uhrin junior, Walter Zenga sau chiar Răzvan Lucescu l-ar putea înlocui pe "Bursuc", măcar până la vară. Ionuţ Lupescu neagă totuşi ultima variantă şi spune că Lucescu junior nu va antrena şi o altă echipă în afara naţionalei, în timp ce Mihai Stoica, managerul Unirii Urziceni, a indicat faptul că gruparea ialomiţeană va fi condusă de un antrenor străin.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Unirea Urziceni
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close