Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: Mă tem de blaturi. Dinamo și CFR sunt favorite

Dan Petrescu: Mă tem de blaturi. Dinamo și CFR sunt favorite

Dan Petrescu: Mă tem de blaturi. Dinamo și CFR sunt favorite
Sursa foto: Dan petrescu
14 Feb 2009   •   16:40

Antrenorul revelației turului de campionat, Dan Petrescu, tehnicianul Unirii Urziceni intră cu teamă în retur, Temerea sa este legată de adversarele care ar put spune că îi este teama recurge la jocuri de culise pentru a avansa în clasament.
?Toată lumea zicea că sunt nebun că mă cert cu arbitrii, că mă exteriorizez şi văd peste tot doar conspiraţii. Uitaţi-vă însă ce iese acum la iveală după ascultări de telefoane şi stenograme. Mai sunt nebun acum ? În retur nu mă sperie nicio echipă dar, sper doar ca jocurile să se joace doar pe teren. Mi-e frică totuşi de ce va fi?, a declarat Petrescu, citat de Prosport.
În plus, antrenorul este convins că Unirea va face iar senzație și va fi printre protagoniste. Totuși și-ar dori doi jucători să completeze absențele lui Bogdan Mara şi Tibi Bălan.
"Lumea nu se mai gândeşte la noi ca la o echipă capabilă să reziste în frunte, dar sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie. Doar valoric, pentru că numeric ne-ar mai trebui doi jucători.
Am pierdut două certitudini, pe Bogdan Mara şi pe Tiberiu Bălan, însă am sperat că vor reveni fotbaliştii pe care nu ne-am putut baza în tur. Din nefericire nu s-a întâmplat aşa" a spus Petrescu pentru gsp.ro. Tehnicianul crede că Dinamo și CFR sunt favorite însă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Dinamo Bucuresti CFR Cluj
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close