Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dănciulescu revine la echipa naţională ca titular. Mara aşteaptă şi el semnul de la Lucescu

Dănciulescu revine la echipa naţională ca titular. Mara aşteaptă şi el semnul de la Lucescu

Dănciulescu revine la echipa naţională ca titular. Mara aşteaptă şi el semnul de la Lucescu
Sursa foto: ionel danciulescu
19 Mai 2009   •   09:04

Venirea noului selecţioner, Răzvan Lucescu, este echivalentă cu o nouă şansă pentru atacantul de 32 de ani al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. Cel mai prolific atacant român în activitate îi va ţine locul lui Adrian Mutu, accidentat, la meciul cu Lituania. Max Nicu, în schimb, va lipsi de la partida din iunie, el lipsind din echipa Herthei din acest final de sezon.
Adrian Mutu nu poate face parte din lotul României pentru meciul din Lituania de pe 6 iunie, din cauza operaţiei de le genunchi. În aceste condiţii, Răzvan Lucescu trebuie să se orienteze rapid pentru a găsi un înlocuitor pe postul de atacant retras. Ionel Dănciulescu a înscris 12 goluri în această ediţie de Liga I şi a fost ignorat cu insistenţă de fostul selecţioner, Piţurcă. Dar, "Danciu-gol" pare favorit pentru un post de titular la următorul meci al echipei naţionale, în spatele vârfului Ciprian Marica sau Marius Niculae. Concurenţii lui Dănciulescu sunt, potrivit gsp, Gigel Bucur, lider în clasamentul golgheterilor din Liga I cu 16 goluri şi Bogdan Stancu, care a marcat de 9 ori în acest sezon. Favorit este, însă, Dănciulescu, datorită sângelui rece pe care îl arată în faţa porţii de mai bine de zece ani.
Mijlocaşul campioanei CFR Cluj, Bogdan Mara, ar putea apărea şi el pe teren la meciul care, probabil, se va desfăşura la Kaunas. Fostul jucător al Unirii Urziceni ar ocupa postul de mijlocaş dreapta, în dauna lui Maximilian Nicu, după ce "neamţul" a lipsit din echipa lui Hertha în ultima perioadă, din cauza unei accidentări la gleznă. Răzvan Lucescu îl va suna, însă, pe Nicu pentru a-l asigura că este în vederile sale şi că va reveni la echipă imediat ce va avea suficiente meciuri în picioare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ionel Danciulescu Razvan Lucescu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close