Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dani Coman: Aş mai juca la Rapid, dar conducerea nu mă doreşte

Dani Coman: Aş mai juca la Rapid, dar conducerea nu mă doreşte

Dani Coman: Aş mai juca la Rapid, dar conducerea nu mă doreşte
11 Noi 2008   •   14:47

Prezent la Comisia pentru Statutul Jucătorului unde a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, rapidistul Dani Coman a declarat marţi că din punctul lui de vedere "sunt şanse sută la sută să rămân la Rapid, dar din punctul de vedere al conducerii clubului şansele sunt egale cu zero". Cel mai mult, portarul regretă o eventuală despărţire de suporterii rapidişti. "Cu siguranţă îmi vor lipsi suporterii rapidişti pentru că momentele când intram pe Giuleşti şi se cânta imnul, sau când, după o fază îmi scandau numele, nu se pot uita", a explicat Coman, citat de Mediafax.
Jucătorul rapidist solicită rezilierea înţelegerii cu FC Rapid din cauza neplăţii ratelor salariale. Coman se află în conflict de mai multe luni cu oficialii grupării giuleştene după ce a refuzat prelungirea contractului scadent la finalul sezonului 2008 / 2009. Situaţia lui este cu atât mai complicată cu cât toţi cei patru componenţi ai Consiliului de Administraţie al FC Rapid au demisionat din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea giuleşteană. Constantin Zotta a demisionat şi din funcţia de director general, iar George Copos a declarat că este o criză fără precedent în ultimii 16 ani. Acesta a refuzat însă să comenteze demisiile membrilor CA, invocând faptul că doreşte să discute mai întâi cu finanţatorul Fathi Taher, cel care i-a numit pe cei patru în funcţiile respective, în calitate de promitent cumpărător.
Vorbind despre viitorul său, Dani Coman a declarat că îşi doreşte să evolueze în străinătate, varianta unui transfer la FC Braşov fiind doar una de rezervă, în cazul în care nu va avea nicio ofertă demnă de luat în seamă din campionatele străine.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti George Copos
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close