Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dani Coman l-a lăsat ?mască? pe Copos. A depus memoriu pentru a deveni jucător liber

Dani Coman l-a lăsat ?mască? pe Copos. A depus memoriu pentru a deveni jucător liber

Dani Coman l-a lăsat ?mască? pe Copos. A depus memoriu pentru a deveni jucător liber
06 Noi 2008   •   18:34

Portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, a depus memoriu la Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul Federaţiei Române de Fotbal pentru a deveni jucător liber de contract.
Jucătorul rapidist solicită rezilierea înţelegerii cu FC Rapid din cauza neplăţii ratelor salariale. Coman se află în conflict de mai multe luni cu oficialii grupării giuleştene după ce a refuzat prelungirea contractului scadent la finalul sezonului 2008 / 2009. Rapid i-a propus lui Dănuţ Coman prelungirea contractului pe patru sezoane, cu un salariu anual de 250.000 de euro, plus 200.000 de euro la semnătură, dar acesta a refuzat. De asemenea, acordul ar fi urmat sã conţină o clauză de reziliere de 1,5 milioane de euro. Surse din cadrul clubului susţin că portarul a solicitat 250.000 de euro la semnătură şi un milion de euro pe următorii trei ani. În urma refuzului acestuia, conducerea alb-vişinie a preferat să îl transfere pe Urko Pardo, cu o 1,2 milioane, fostul elev al lui Peseiro de la Panathinaikos, cerând şi un salariu mai mare decât al lui Coman. Pardo, care a greşit impardonabil în multe meciuri este pe picior de plecare acum, după ce toţi din staff-ul rapidist s-au săturat de gafele acestuia.
Dănuţ Coman nu a evoluat în nici o partidă în acest sezon, iar la 16 septembrie, conducerea FC Rapid a decis ca el să se antreneze cu echipa a doua a clubului, susţinând că prin declaraţiile sale strică atmosfera în lotul condus de porughezul Jose Peseiro.
Portarul giuleştean este curtat de principale echipe din Liga I, Steaua, Dinamo şi CFR afirmându-şi interesul pentru a îşi asigura serviciile jucătorului aflat în conflict cu Rapid.
George Copos, unul dintre finanţatorii echipei de sub Grant, s-a declarat surprins de decizia goal-keeper-ului: ?Nu cred că Dani Coman şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract. E fără precedent la Rapid, nici un jucător pînă acum nu a făcut aşa ceva. Refuz să cred. Repet, nu cred, nu cred, nu cred?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close