Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Danşa şi Bordean, retrogradaţi din 2010. Până atunci, cei doi vor arbitra doar în campionatul judeţean

Danşa şi Bordean, retrogradaţi din 2010. Până atunci, cei doi vor arbitra doar în campionatul judeţean

Danşa şi Bordean, retrogradaţi din 2010. Până atunci, cei doi vor arbitra doar în campionatul judeţean
27 Oct 2009   •   22:49

Dorinţa dinamoviştilor a fost pe jumătate satisfăcută. Arbitrul Ciprian Danşa, pentru care Dinamo a cerut printr-o scrisoare deschisă excluderea din branşă, va fi retrogradat definitiv din lotul A începând după 1 ianuarie 2010, iar până atunci va arbitra meciuri doar în campionatul judeţean.

Ciprian Danşa, din Oradea, a condus partida Dinamo-Gloria Bistriţa, scor 1-1, în care nu a acordat un penalty clar în favoarea gazdelor, în prelungiri. Aceeaşi soartă o va avea şi Marian Bordean, pe care Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să îl sancţioneze pentru prestaţiile slabe din acest sezon.

"Atunci când ai atâtea reţineri de la delegări în numai 11 etape şi când faci asemenea greşeli, e clar că e ceva în neregulă. În cazul amândurora a fost vorba de decizii care au viciat rezultatele. Ei ar fi putut excluşi din arbitraj pe viaţă, dar Comisia a fost mai blândă şi a decis doar o retrogradare", au declarat pentru NewsIn surse din cadrul CCA, citează ProSport.

Astfel, Danşa şi Bordean vor conduce meciurile din campionatul judeţean Bihor, respectiv Sibiu, iar după 1 ianuarie 2010, AJF-urile vor hotărî dacă vor fi retrogradaţi în lotul B sau lotul C. În cazul amândurora, ţinând cont că sunt recidivişti şi au mai fost retrogradaţi o dată în carieră, nu va mai fi luată niciodată în discuţie promovarea în lotul de elită.

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close