Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dayro Moreno a acceptat oferta Timişoarei şi va pleca de la Steaua pentru 550.000 de euro

Dayro Moreno a acceptat oferta Timişoarei şi va pleca de la Steaua pentru 550.000 de euro

Dayro Moreno a acceptat oferta Timişoarei şi va pleca de la Steaua pentru 550.000 de euro
16 Ian 2010   •   14:56


Dacă pentru achiziţionarea jucătorilor doriţi de Mihai Stoichiţă Steaua a întâmpinat probleme, nu acelaşi lucru se poate spune despre refacerea conturilor lui Gigi Becali, afectate serios de criză. După vânzarea lui Ionuţ Rada, un alt jucător se va despărţi de gruparea din Ghencea: Dayro Moreno.

Fotbalistul, care oricum anunţase că nu mai vrea să continue la Steaua, a fost vândut pentru 550.000 de euro la Poli Timişoara. Deşi este mai puţin decât a dat el pe Dayro Moreno (1,6 milioane de euro), Gigi Becali a acceptat imediat oferta lui Marian Iancu. "Marian Iancu m-a sunat şi mi-a propus 550.000 de euro. Am acceptat imediat, puteţi considera că Dayro e jucătorul lui Poli Timişoara", a declarat Becali.

Singura problemă rămânea ca gruparea de pe Bega să-l convingă şi pe atacantul columbian să accepte să joace sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău. ProSport a anunţat sâmbătă că acest lucru s-a întâmplat, după ce la ora 02:00 Daniel Stanciu a luat legătura cu impresarii lui Dayro, pe care i-a convins că oferta Timişoarei este cea mai bună. "Dayro vrea în România, dar nu mai vrea la Steaua", a spus impresarul lui Moreno, citat de ProSport. În zilele următoare, columbianul este aşteptat pe Bega, unde va semna contractul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dayro Moreno FC Timisoara
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close