Antena 3 CNN Sport Fotbal intern De la extaz la agonie în două minute: Mioveni a pierdut la Chiajna, după ce Dică a fost eliminat

De la extaz la agonie în două minute: Mioveni a pierdut la Chiajna, după ce Dică a fost eliminat

De la extaz la agonie în două minute: Mioveni a pierdut la Chiajna, după ce Dică a fost eliminat
01 Noi 2011   •   10:20

CS Mioveni părea să se afle pe drumul cel bun la Chiajna când Nicolae Dică a reuşit să deschidă scorul dintr-un penalty scos de Cirpian Tănasă, dar peste doar două minute a trecut de la extaz la agonie. Puţin după ce reuşise să deschidă scorul, Nicolae Dică şi-a lăsat echipa în zece oameni. În minutul 15, fostul stelist l-a lovit cu cotul în plină figură pe Vitinha în săritură, la un duel aerian, iar Augustus Constantin n-a ezitat şi i-a arătat argeşeanului cartonaşul roşu.

Soarta meciului s-a schimbat, iar Alexandru Radu a egalat la scurt timp (19), ilfovenii desprinzându-se după pauză, graţie golurilor reuşite de Alex Bălţoi (65 - penalty) şi Ciprian Iliescu (74).

Oaspeţii au mai ratat un penalty în prelungiri, prin Tănasă, astfel că formaţia din Chiajna s-a impus cu 3-1 şi a obţinut a doua victorie în Liga I, părăsind ultimul loc al Ligii I în defavoarea celor din Mioveni.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close