Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Debutantul polonez devine vedeta Stelei. Grzelak preia numărul 10 de la Dayro

Debutantul polonez devine vedeta Stelei. Grzelak preia numărul 10 de la Dayro

Debutantul polonez devine vedeta Stelei. Grzelak preia numărul 10 de la Dayro
Sursa foto: pavel grzelak
02 Iul 2009   •   09:09

Noul transfer al Stelei, polonezul Rafal Grzelak, a primit imediat ce a ajuns în cantonament o dovadă de mare încredere din partea clubului. Mijlocaşul de 27 de ani transferat de la Skoda Xanthi a primit imediat ce s-a alăturat lotului Stelei unul dintre tricourile cu semnificaţii, cuvenit în mod normal vedetei echipei sau conducătorului de joc, numărul 10. "Decari" cunoscuţi în Ghencea au fost Gică Hagi şi Nicolae Dică, iar în sezonul trecut de dezamăgitorul Dayro Moreno.
Tricourile cu semnificaţie la echipa militară sunt multe, dar trei sunt importante în conştiinţa suporterilor "roş-albaştri". Numărul 10 a fost purtat de Gheorghe Hagi şi Gabi Balint, numărul 7 este cel al simbolului Marius Lăcătuş şi numerele 5 şi 6 ale căpitanilor Tudorel Stoica şi Mirel Rădoi. Steaua dă impresia, însă, în ultimii ani, că numărul 10 şi-a pierdut caracterul "elitist" şi, după columbianul Dayro Moreno, "decarul" echipei va fi sezonul viitor Rafal Grzelak, un mijlocaş stânga polonez care nu a jucat nici un minut la Steaua, dar care este internaţional în ţara sa.
Grzelak a ajuns miercuri în catonamentul echipei din Austria, de la Klagenfurt, îmbrăcat în echipamentul de prezentare al echipei şi s-a alăturat lotului, făcând cunoştinţă cu noii săi colegi care se pregăteau pentru primul meci amical al pregătirilor, cel cu echipa slovenă Celje.
"Sunt bucuros că am ajuns la Steaua. Ştiu aproape totul despre această echipă", a declarat Grzelak atunci când a ajuns în cantonamentul Stelei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close