Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Detalii de ultima oră privind vânzarea lui Dinamo. Cine va face parte din noua conducere

Detalii de ultima oră privind vânzarea lui Dinamo. Cine va face parte din noua conducere

Detalii de ultima oră privind vânzarea lui Dinamo. Cine va face parte din noua conducere
20 Apr 2018   •   18:34

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des despre un grup de investitori care încearcă să preia clubul Dinamo de la Ionuț Negoită, prin intermediul lui Adrian Thiess. Conform acestuia, în următoarea săptămână, şeicul care e interesat să preia clubul din Ştefan cel Mare va sosi la Bucureşti. Nicolae Badea va continua să facă parte din noul proiect.

În ultimele zile, Adrian Thiess a fost în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a discutat în numele lui Badea şi Negoiţă posibilitatea vânzării lui Dinamo.

Lucrurile par să fi mers conform planului, astfel că, potrivit omului de afaceri care a organizat Dinamo - Barcelona, afacerea a intrat pe ultima sută de metri. Cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare, şeicul va sosi în capitală, urmând a discuta faţă în faţă cu Badea şi Negoiţă despre preluarea alb-roşilor. Cert e că există şanse mari ca patronul Computerland să facă parte în continuare din Consiliul de Administraţie al clubului.

"Azi-noapte m-am întors din Emirate, şeicul va veni în câteva zile la Bucureşti. Va lua masa cu domnii Negoiţă şi Badea. Domnul Badea va continua să facă parte din boardul lui Dinamo şi după ce clubul va fi preluat de arabi. Şeicul vine la Bucureşti pentru a semna acordul de principiu", a spus Thiess, pentru DigiSport.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close