Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dică este cuprins de regrete: "Nu trebuia să plec din Ghencea. Sper să antrenez Steaua"

Dică este cuprins de regrete: "Nu trebuia să plec din Ghencea. Sper să antrenez Steaua"

Dică este cuprins de regrete: "Nu trebuia să plec din Ghencea. Sper să antrenez Steaua"
Sursa foto: nicolae dica
13 Noi 2009   •   11:43

Fostul golgheter din Ghencea, Nicolae Dică, consideră că a greşit când a plecat de la Steaua, echipă la care juca regulat şi cu care avea performanţe mari. Piteşteanul susţine că dacă mai stătea un an pe banca de rezerve, la Catania, era terminat ca fotbalist şi putea să pună ghetele în cui. Fericit la Iraklis Salonic, Dică plănuieşte să se apuce de antrenorat în câţiva ani şi îşi doreşte să ajugă tehnician şi în Ghencea.

"Îmi pare rău că am plecat de la Steaua. Oricui îi pare rău dacă pleacă de la o echipă unde joacă şi a avut mari performanţe şi ajunge la o alta unde e mai mult în tribună sau pe banca de rezerve. Acesta e principalul motiv pentru care am venit la Iraklis, pentru că-mi doream foarte mult să joc. Cred că dacă ar mai fi trecut un an fără să joc, cum s-a întâmplat în Italia, eram terminat! Puteam să mă las de fotbal", s-a confesat Dică în Fanatik.
Regretele care l-au năpădit după plecarea din Ghencea, petrecută oarecum pe uşa din dos în condiţiile în care suporterii îi reproşau că nu se implică suficient, nu sunt motive suficient de mari pentru a-l face pe Dică să îşi propună o revenire la Steaua. Atacantul nu crede că se va mai întoarce decât ca antrenor.
"Nu cred că o să o mai fac ca jucător. După ce îmi termin cariera de jucător, chiar îmi doresc să mă apuc de antrenorat. O să vină probabil şi rândul meu să antrenez Steaua. E unul din visurile mele. Dacă revin la Steaua, revin doar ca antrenor", a precizat Nicolae Dică.
Dică a jucat patru sezoane la Steaua, între 2004 şi 2008, timp în care a marcat 54 de goluri. La echipa naţională a României, piteşteanul are 30 de prezenţe şi 9 goluri înscrise din 2003 până în 2008. Ultima convocare a lui Dică a fost aceea de la meciul de pomină de la Cluj Napoca, 0-3 cu Lituania.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close