Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Didi va fi operat la clinica lui Ronaldo şi va lipsi şase luni

Didi va fi operat la clinica lui Ronaldo şi va lipsi şase luni

Didi va fi operat la clinica lui Ronaldo şi va lipsi şase luni
18 Noi 2008   •   13:52

Atacantul grupării CFR Cluj a fost diagnosticat cu recidivă la ruptura de ligamente încrucişate suferită acum un an. Didi Cleidimar va fi operat zilele viitoare la o clinică de specialitate din Rio de Janeiro. În plus fotbalistul va lipsi aproximativ şase luni de pe gazon. Anunţul a fost făcut de preşedintele Iuliu Mureşan, citat de Gazeta Sporturilor. Cleidimar va suferi intervenţia chirurgicală într-o clinică care îi aparţine lui Ronaldo. Brazilianul grupării din Gruia a acuzat dureri musculare puternice în minutul 20 al partidei cu Unirea Urziceni, din etapa a 13-a, şi a fost imediat înlocuit. În urma accidentării din sezonul trecut, Didi a lipsit de pe gazon tot şase luni.
Un alt jucător cu probleme medicale este mijlocaşul Gabriel Mureşan. Acesta va efectua în cursul zilei de astăzi un RMN pentru a se stabili diagnosticul după accidentarea la piciorul stâng. Internaţionalul român este suspect de întindere musculară şi are şanse mari să rateze partida de etapa viitoare cu Pandurii, dar şi disputa cu AS Roma din Liga Campionilor.
În plus şi Tony este în continuare incert după accidentarea suferită în partida cu Girondins Bordeaux. Sportivul acuză în continuare dureri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close