Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a ajuns la o înţelegere cu Pandurii

Dinamo a ajuns la o înţelegere cu Pandurii

Dinamo a ajuns la o înţelegere cu Pandurii
Sursa foto: dinamo nicolae badea
24 Sep 2009   •   19:34

Marin Condescu sta poate liniştit în privinţa litigiului cu Dinamo, echipă care îi cerea un milion de euro pentru transferul lui Ilie Iordache în Grecia. Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a anunţat că litigiul dintre echipa din Ştefan cel Mare şi Pandurii a fost stins.

?Lucrurile s-au încheiat astăzi din punct de vedere formal, am ajuns la un acord cu Pandurii şi astfel s-a anulat decizia LPF de a nu programa echipa gorjeană în următoarea etapă de campionat. Am decis să ajungem la acest acord mai ales pentru jucătorii de la Târgu Jiu, dar şi pentru a nu priva suporterii de acolo de o echipă de primă ligă.

Am convenit eşalonarea sumei de 1, 2 milioane de euro până la finalul acestei ediţii de campionat. Nu am fi avut nici o satisfacţie ca Pandurii să nu mai evolueze în prima ligă din cauza unor probleme contractuale", a spus Nicolae Badea.


Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a cerut Ministerului Tineretului şi Sportului scoaterea în afara legii a FRF şi LPF şi că va contribui la înfiinţarea unei noi structuri şi a unui nou campionat.


?Dacă LPF nu va înţelege să intre în legalitate şi nu va retrage sancţiunile dictate împotriva clubului Pandurii până la o decizie a TAS, instituţie căreia noi ne-am adresat deja, vom face plângeri penale împotriva celor care încalcă legislaţia din România. Duminică, noi vom face o întâlnire cu cei 7.500 de abonaţi şi acţionari ai clubului, la stadion, iar luni vom organiza o întâlnire cu toţi conducătorii şi reprezentanţii cluburilor din România finanţate de companiile de minerit, energie şi sindicate. În cadrul acestei întâlniri vom convoca pentru marţi Adunarea Generală pentru înfiinţarea unei noi structuri de fotbal în România, căreia probabil o să-i spunem Asociaţia Română de Fotbal. Noi deja am cerut Ministerului Tineretului şi Sportului scoaterea în afara legii a FRF şi LPF", a precizat Condescu, citat de Mediafax.

Marin Condescu a menţionat că toate echipelor finanţate de companiile de minerit, energie şi sindicate se vor retrage, marţi, din eşaloanele în care evoluează.

De asemenea, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că a înştiinţat clubul Pandurii Târgu Jiu, că în cazul în care nu ajunge până joi la un acord cu FC Dinamo în cazul Iordache, echipa antrenată de Sorin Cârţu nu va fi programată în etapa a VIII-a a Ligii I.

×
Subiecte în articol: Dinamo
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close