Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a învins Olimpia Bălţi cu 2-0

Dinamo a învins Olimpia Bălţi cu 2-0

Dinamo a învins Olimpia Bălţi cu 2-0
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2010   •   21:04

Moldovenii de la Olimpia Bălţi au fost învinşi, joi, de către Dinamo în prima manşă a turului doi Europa League. Partida, care s-a desfăşurat la Chişinău, pe stadionul "Zimbru", s-a încheiat cu scorul de 2 la 0 în favoarea dinamoviştilor.

Cele două goluri care au adus victoria echipei Dinamo au fost marcate de Cristian Pulhac, în minutul 41 şi de Liviu Ganea, în minutul 84. Pulhac a înscris din colţul careului mic, după ce Cristea trecuse pe lângă mingea centrată de Homei.

În minutul 58, Marius Niculae a primit cartonaş roşu, fiind eliminat direct pentru un fault foarte dur, cu talpa, la Cheltuială. În ultimele minute de joc, Cheltuială a primit şi el un cartonaş roşu.

În minutul 66, Kone şi Cristea au fost înlocuiţi de Torje şi Cătălin Munteanu, iar în minutul 82, Cristea a fost înlocuit de Ganea. Două minute mai târziu, Ganea a înscris după ce a driblat şi portarul.

Meciul nu a fost unul lipsit de incidente. Cu puţin timp înainte de pauză, un suporter al lui Dinamo a fost reţinut de forţele de ordine după ce a aprins o torţă ca să celebreze golul "câinilor".

Dinamo-Olimpia Bălţi se joacă joia viitoare, pe stadionul "Dinamo".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close