Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a ratat campionatul. Linişte în lojă, scandal în afara stadionului! (VIDEO)

Dinamo a ratat campionatul. Linişte în lojă, scandal în afara stadionului! (VIDEO)

Dinamo a ratat campionatul. Linişte în lojă, scandal în afara stadionului! (VIDEO)
Sursa foto: ultrasi
31 Mai 2009   •   23:40

Furie fără margini în Ştefan cel Mare. Dinamo a pierdut încă un meci, cu FC Braşov, şi a pierdut orice şansă, fie ea şi teoretică, de a câştiga titlul în aceste sezon. Înfrângerea cu 0-2 de acasă i-a pus pe jar pe fani, care au luat cu asalt vestiarul şi au protestat violent pe străzi, în timp ce conducătorii au plecat din lojă încă de la pauză, Borcea mergând la vestiar să vorbească personal cu jucătorii. Turcu a fugit şi el din lojă la al doilea gol al Braşovului.
Pauza meciului Dinamo - Braşov în Ştefan cel Mare, "câinii" erau conduşi cu 0-1 acasă şi Timişoara conducea Unirea cu 1-0. Nemulţumit la culme, directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a mers la vestiare şi i-a muştruluit pe jucători, urmărind apoi meciul din tunelul dinspre vestiare. Dinamo a dominat 15 minute, dar a primit iar gol în minutul 60. Suporterii au explodat de mânie, iar acţionarul Vasile Turcu, care îşi făcea cruci de zor la pauză, a fugit din lojă, numai el ştie unde. Încet, Unirea a întors scorul iar, la final, mânia fanilor dinamovişti şi a acţionarilor atingea cote paroxistice, fluierul de final al meciului fiind doar declanşatorul bombei cu ceas din Ştefan ce Mare.
Imediat după meci, jucătorii au mers să îşi ceară scuze galeriei, dar acest lucru nu a fost de ajuns, ultraşii mergând la uşa vestiarului şi admonestându-i puternic pe aceştia. ?Mercenarilor, nu meritaţi să purtaţi tricoul roşu? şi "Mercenarii, Mercenarii!", au strigat dinamoviştii. Jandarmii au fost cei care i-au ţinut pe fani să nu dea buzna peste jucători, ţintuiţi în vestiar.
Pe străzile din jurul stadionului, "câinii" au făcut şi mai mari probleme, ei fiind cu greu ţinuţi în frâu de jandarmi. Suporterii au aruncat cu pietre şi au contestat vehement jucătorii şi conducerea, şapte dintre ei fiind chiar arestaţi de forţele de ordine.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close