Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo ar putea evolua cu porţile închise, în urma incidentelor din derby

Dinamo ar putea evolua cu porţile închise, în urma incidentelor din derby

Dinamo ar putea evolua cu porţile închise, în urma incidentelor din derby
03 Noi 2008   •   13:19

Formaţia Dinamo Bucureşti ar putea avea parte de linişte în următoarele două sau chiar patru etape de pe teren propriu. În urma incidentelor de la derby-ul cu Steaua, încheiat cu scorul de 1-1, gruparea din Ştefan cel Mare ar putea primi o amendă între 20.000 şi 80.000 de lei şi va disputa meciurile cu porţile închise, au declarat pentru Mediafax surse din FRF.
Comisia de Disciplină a FRF va analiza, miercuri, incidentele de la această partidă. ?În funcţie de ce scrie în raport, Dinamo riscă o suspendare de minim două etape şi maxim patru şi o amendă cuprinsă între 20.000 de lei şi 80.000 de lei. Se vor judeca atât aprinderea torţelor, cât şi aruncarea acestora, dar şi aruncarea altor obiecte?, au declarat sursele citate.
Suporterii dinamovişti de la ?Peluza Sud? au aruncat torţe şi petarde în sectorul rezervat susţinătorilor stelişti, iar la începutul reprizei a doua, fanii de la ?Peluza Cătălin Hâldan? au incendiat trei steaguri ale galeriei Steaua, capturate înaintea partidei. De asemenea, suporterii dinamovişti au aruncat cu diverse obiecte înspre teren.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Steaua Bucuresti
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close