Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo ? Banik Ostrava 2-0. O nouă victorie în Antalya pentru ?câini?

Dinamo ? Banik Ostrava 2-0. O nouă victorie în Antalya pentru ?câini?

Dinamo ? Banik Ostrava 2-0. O nouă victorie în Antalya pentru ?câini?
29 Ian 2009   •   21:50

Dinamo Bucureşti a încheiat primul stagiu de pregătire din Antalya cu o victorie în faţa echipei Banik Ostrava, din Cehia, scor 2-0. Ca şi în prima partidă din Antalya, câştigată în faţa austriecilor de la Sturm Graz cu 5-2, Claudiu Niculescu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, deschizând scorul în minutul 52. Andrei Cristea a stabilit scorul final în minutul 82. Adversara dinamoviştilor se află în momentul de faţă pe locul 3 în prima ligă din Cehia.
În cel de-al doilea stagiu de pregătire din Antalya, în perioada 4 şi 19 februarie, elevii lui Mircea Rednic vor susţine opt amicale în care vor întâlni FK Teplice (Cehia, 8 februarie), Osijek (Croaţia, 10 februarie), Zeta (Serbia, 12 februarie), Randers (Danemarca, 14 februarie), Slavia Sarajevo (Bosnia, 16 februarie), Amkar Perm (Rusia, 16 februarie), Ruch Chorzow (Polonia, 18 februarie) şi Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina, 18 februarie).
Tot o victorie a înregistrat şi FC Argeş în al doilea meci de verificare, disputat în cantonamentul din Portugalia, scor 2-1 cu Estoril-Praia. Golurile argeşenilor au fost înscrise de mijlocaşul Iulian Tameş, în minutele 27 şi 57, ambele din lovituri de la 11 metri, în timp ce portughezii au redus din diferenţă tot din penalty, spre finalul meciului.
Cu acelaşi scor s-a impus şi Universitatea Craiova în faţa austriecilor de la Sturm Graz, în cadrul ultimei partide amicale disputate în cantonamentul din Antalya. Golurile Universităţii Craiova au fost marcate de Florin Costea (50) şi Dorel Stoica (53), în timp ce pentru Sturm Graz a înscris Hassler (30).
Altfel, într-un meci amical disputat la Valencia, FC Braşov a fost învinsă de gruparea poloneză Wisla Cracovia cu scorul de 1-0, în cadrul cantonamentului pe care ardelenii îl susţin în Spania.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close