Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo câştigă la Mioveni fără să forţeze şi se desprinde în fruntea clasamentului din Liga I

Dinamo câştigă la Mioveni fără să forţeze şi se desprinde în fruntea clasamentului din Liga I

Dinamo câştigă la Mioveni fără să forţeze şi se desprinde în fruntea clasamentului din Liga I
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   22:21

Un gol marcat în prima repriză de Laurenţiu Rus a fost suficient pentru ca Dinamo să câştige meciul de la Mioveni cu 1-0 şi să se desprindă în fruntea clasamentului din Liga I.

 
Profitând de eşecul Rapidului la Târgu-Jiu, elevii lui Liviu Cibotariu aşteaptă marele derby cu Steaua la adăpostul unui avantaj de 4 puncte faţă de CFR Cluj, în timp ce Mioveniul continuă să se afle pe ultima poziţie, cu doar 8 puncte.
 
Laurenţiu Rus a avut prima ocazie importantă după aproape jumătate de oră de joc, şutul său de la 20 de metri ocolind de puţin poarta. Mijlocaşul dinamovist nu a mai greşit în minutul 30, când a tras cu sete din interiorul careului, fără nicio şansă pentru Coca.
 
Replica gazdelor nu a lipsit, Dică fiind în două rânduri aproape de egalare, însă prima repriză s-a încheiat cu o fază superbă a bucureştenilor, care au avut şansa de a se desprinde la şutul din întoarcere al lui Dănciulescu, mingea trimisă de atacantul „câinilor” lovind bara.
 
Probabil cu gândul la confruntarea cu Steaua din etapa viitoare, echipa lui Liviu Ciobotariu nu a mai forţat după pauză, iar argeşenii au prins mai mult curaj. Dică a tras puţin peste dintr-o lovitură liberă, înainte ca Băldrădean să joace din nou rolul slavatorului pentru alb-roşii, cu două intervenţii excelente la şuturile lui Ionescu şi Neaga.
 
CS Mioveni: Coca - I. Voicu, Ad. Iordache, M. Olteanu, I. Baicu - G. Enache (Ayza 62), D. Săndulescu, Mărgăritescu, Coşereanu (Neaga 62) - N. Dică, Cl. Ionescu (M. Dina 87)
 
Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Dr. Grigore, Diabate - L. Rus, D. Kone, B. Pătraşcu, Alexe (Ţucudean 69) - Dănciulescu, M. Niculae.
 

×
Subiecte în articol: Dinamo CS Mioveni Liga I
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close