Dinamo, dezastru istoric la Mediaș

05 Dec 2016   •   22:40
Dinamo, dezastru istoric la Mediaș

Nou-promovata Gaz Metan Mediaş a surclasat-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 4-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo venea după două victorii în campionat, ultima împotriva Stelei cu scorul de 3-1.

Gaz Metan a deschis scorul prin albanezul Azdren Llullaku (31), dintr-un penalty eronat acordat de arbitrul Alexandru Tudor, după un fault comis de Ceccarelli în faţa careului.

Dinamo a ratat mai multe ocazii mari de gol, având şi o bară prin May Mahlangu (43), iar pe final a încasat alte trei goluri, semnate de Mircea Axente (77, 81) şi Azdren Llullaku (90 - penalty).

Gaz Metan a reuşit cel mai mare scor al său din acest campionat, ajungând la 12 etape consecutive fără înfrângere (şapte victorii, cinci egaluri). Echipa antrenată de Cristian Pustai a urcat pe locul al treilea în clasament.

În tur scorul fusese egal, 1-1.

După această victorie a Gazului, bilanţul partidelor directe de la Mediaş este unul echilibrat, cu patru victorii de fiecare parte şi patru egaluri. Gaz Metan, care nu o mai învinsese pe Dinamo din 2011, a reuşit cea mai clară victorie a sa cu Dinamo.
 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close