Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo i-a interzis lui Liviu Ganea, împrumutat la Astra, să joace în meciul direct din "Groapă"

Dinamo i-a interzis lui Liviu Ganea, împrumutat la Astra, să joace în meciul direct din "Groapă"

Dinamo i-a interzis lui Liviu Ganea, împrumutat la Astra, să joace în meciul direct din "Groapă"
13 Mai 2010   •   17:46

Liviu Ganea, golgheterul formaţiei Astra Ploieşti, nu poate fi folosit în partida pe care echipa sa o va susţine cu Dinamo, în deplasare, duminică, de la ora 18:00. Antrenorul Marin Barbu a declarat că nu va putea conta la meciul cu Dinamo pe atacant, la cererea grupării bucureştene, de unde este împrumutat jucătorul.

Conform unei clauze existente în contractul de împrumut al lui Ganea, care expiră la 30 iunie 2010, Dinamo a trimis o telegramă Astrei, cu cinci zile înainte de meciul direct, în care a cerut ca atacantul să nu fie folosit în partida din etapa a 33-a a Ligii I.

"Depindem mult de Ganea în atac, chiar dacă nu este în cea mai bună formă fizică, dar nu vom putea conta pe el cu Dinamo. Nu face parte din niciun regulament, este o înţelegere între conducători, cei care au onoare o respectă", a spus Barbu, citat de Mediafax.

Liviu Ganea a înscris 11 goluri în acest sezon pentru Astra şi nu a fost folosit de ploieşteni nici la meciul din turul campionatului cu Dinamo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close