Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo primeşte 1,2 milioane de la Terek, iar Niculae merge la Groznîi să negocieze contractul

Dinamo primeşte 1,2 milioane de la Terek, iar Niculae merge la Groznîi să negocieze contractul

Dinamo primeşte 1,2 milioane de la Terek, iar Niculae merge la Groznîi să negocieze contractul
Sursa foto: marius niculae
12 Iul 2009   •   19:30

Zvonul transferării lui Marius Niculae la echipa cecenă Terek Groznîi nu este unul nou, însă vestea ofertelor concrete şi a negocierii contractului este pe cât de surprinzătoare, pe atât de reală. "Săgeată" va merge la Groznîi pentru a negocia un contract de joc, estimat la 800.000 de euro, după ce Dinamo a acceptat deja oferta de 1,2 milioane de euro.
"E adevărat, mă duc să negociez cu Terek Groznîi. Am părăsit cantonamentul lui Dinamo din Franţa, dar încă nu am ajuns în ţară. Luni voi merge să vorbesc cu conducătorii de acolo, să vedem dacă îmi convine ce mi se oferă. Mai multe detalii nu ştiu, cel mai informat e Victor Becali. Încă nu ştiu ce voi face, să vedem dacă accept oferta lui Terek sau rămân la Dinamo, luni se va şti cu siguranţă situaţia mea", a declarat internaţionalul român, anunţă prosport.
De altfel, Niculae nu a jucat în ultimul meci amical al "câinilor", acela pierdut în faţa echipei Olympique Marseille cu 1-2. Din cantonamentul francez de la Aix-les-Bains, dinamovistul a plecat la Bucureşti pentru a merge la Groznîi unde, dacă semnează contractul de joc, va deveni coleg cu Daniel Pancu, Andrei Mărgăritescu şi Florentin Petre. În Rusia, Niculae ar avea un salariu stagionar de 800.00 de euro, potrivit gsp.
Niculae ar putea fi urmat la Terek de un alt român, de la Rapid, fundaşul Marius Constantin. Acesta ar putea deveni cel de-al cincilea membru a ceea de seamănă tot mai mult cu o colonie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Niculae
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close