Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo ratează transferul lui Mărgăritescu: "Sunt dinamovist, vreau să vin, dar nu-mi dă drumul Terek!"

Dinamo ratează transferul lui Mărgăritescu: "Sunt dinamovist, vreau să vin, dar nu-mi dă drumul Terek!"

Dinamo ratează transferul lui Mărgăritescu: "Sunt dinamovist, vreau să vin, dar nu-mi dă drumul Terek!"
Sursa foto: mircea rednic
15 Iun 2009   •   15:51

Conducerea dinamovistă a vrut să acopere imediat plecarea probabilă a lui Ousmane N'Doye în această pauză competiţională, şi soluţia găsită fusese aducerea lui Mărgăritescu. "China" nu poate, însă, să se întoarcă la Dinamo, deşi îşi dorea foarte mult acest lucru, deoarece Terek Groznîi nu vrea cu nici un chip să îi dea drumul. Plecarea lui Rednic a fost cea care i-a încurajat pe şefii lui Dinamo, cunoscut fiind conflictul puternic între cei doi.
"Nu se pune problema să revin la Dinamo. Eu am contract pe 2 ani la Terek. Cei de acolo nu vor să îmi dea drumul. Nu este vorba de bani, pur şi simplu nu se poate! Cei de acolo nu vor să mă lase să plec. Am înţeles că fanii lui Dinamo mă vor înapoi, şi eu îmi doresc să revin, sunt dinamovist, dar nu se poate.", a spus Andrei Mărgăritescu pentru prosport.
Mărgăritescu a plecat la finalul sezonului trecut, deoarece nu a putut suporta să lucreze sub conducerea lui Mircea Rednic. "Puriul" era la echipă din returul acelui campionat, când fusese adus de la Rapid.
Blay, Malick şi Kolinko au plecat de la Dinamo
Dacă venirea lui Mărgăritescu a picat, plecările a trei dinamovişti au fost confirmate. George Blay, Papa Malick şi Aleksandr Kolinko nu au putut convinge conducerea clubului să le prelungească contractele şi au devenit liberi de contract. Blay este omul lui Mircea Rednic, fiind adus la echipa din Ştefan cel Mare de acesta în urmă cu aproape trei ani. În aceeaşi situaţie se află şi Papa Malick, el având însă mult mai puţin timp la echipă, în timp ce letonul Kolinko nu a fost decât o soluţie temporară pentru acest final de sezon, fiind adus la echipă după accidentările lui Lobonţ şi Dolha, "picate" chiar înaintea meciului din Ghencea cu Steaua.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic Dinamo Bucuresti
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close