Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo remizează cu FC Braşov, scor 2-2

Dinamo remizează cu FC Braşov, scor 2-2

Dinamo remizează cu FC Braşov, scor 2-2
12 Sep 2010   •   22:50

Dinamo a terminat la egalitate, în deplasare, cu FC Braşov, scor 2-2, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I. Prima fază importantă a partidei s-a consemnat în minutul 6 când Bălaşa este lovit în mână de mingea trimisă spre poartă de Moţi, cu capul, din interiorul careului mic, însă Ovidiu Haţegan lasă jocul să continue. Scorul a fost deschis în minutul 30 de Chipciu care a pătruns pe banda stângă, şi l-a învins pe Curcă în urma unui şut la colţul scurt.

După pauză, în minutul 54, acelaşi Chipciu este la un pas de a marca după ce şutează cu efect de la marginea careului. Mingea a lovit, însă, bara transversală. În minutul 69 Ganea Obţine un penalty transformat trei minute mai târziu de Adrian Cristea. Dar egalitatea nu a durat prea multă vreme. În minutul 76, Dedu îşi aduce echipa în avantaj după ce înscrie în urma unei faze care a pornit de la un corner. Majernik a reluat iniţial în bară, de unde mingea a ajuns la Dedu, care a adus scorul la 2-1 pentru Braşov.

Egalitatea este restabilită în minutul 88, mulţumită lui Ndoye care înscrie cu un şut sec din careu.

 

Formaţiile de start:

Dinamo: Curcă, Bordeanu, Garat, Moţi, Óscar Rubio , Ad. Cristea, Mărgăritescu, Ndoye, Torje, M. Niculae, An. Cristea

FC Braşov: Mincă, Bădoi, Majernik, Bălaşa, Cr. Ionescu, Nuno Viveiros, Ilyes, M. Cristescu, Chipciu, Hadnagy, Diarrassouba

Antena3.ro

 

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close