Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo şi "U" Cluj au câştigat cu 1-0 partidele cu Târgu Mureş, respectiv Mioveni

Dinamo şi "U" Cluj au câştigat cu 1-0 partidele cu Târgu Mureş, respectiv Mioveni

Dinamo şi "U" Cluj au câştigat cu 1-0 partidele cu Târgu Mureş, respectiv Mioveni
Sursa foto: GSP.ro
23 Iul 2011   •   01:29

Dinamo Bucureşti s-a impus cu 1-0 în meciul disputat cu FCM Târgu Mureş pe teren propriu, în prima etapă a sezonului 2011-2012 al Ligii I. Cu acelaşi scor s-a impus şi Universitatea Cluj în deplasarea de la CS Mioveni.

Dinamo s-a impus prin golul marcat de Marius Niculae în minutul 12 cu capul, după centrarea lui Torje. Niculae înscrisese şi în minutul 5, dar reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. Căpitanul dinamovist Ionel Dănciulescu i-a dedicat victoria cu Târgu Mureş lui Cornel Dinu, care are serioase probleme de sănătate.

Oaspeţii au terminat meciul în 10 oameni, după eliminarea lui Lorand Szilagyi (86).

În cealaltă partidă, U Cluj a dominat prima repriză, când a şi marcat, prin Machado, în minutul 40. Argentinianul a preluat la marginea careului, şi-a driblat scurt un adversar, apoi a şutat în diagonală, fără şanse pentru Hăisan.

În partea a doua, argeşenii au pus stăpînire pe joc şi au ratat numeroase ocazii. Elevii lui Ionuţ Popa au cerut de două ori penalty, la intervenţiile cu mîna ale lui Szukala şi Mendy, însă protestele argeşenilor nu l-au convins pe centralul Radu Petrescu.


×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close