Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo solicită revenirile a patru jucători de la Astra. Ploieştenii răspund dur

Dinamo solicită revenirile a patru jucători de la Astra. Ploieştenii răspund dur

Dinamo solicită revenirile a patru jucători de la Astra. Ploieştenii răspund dur
02 Dec 2009   •   15:13

Liga I este pe cale să asiste în pauza de iarnă la un scandal între Dinamo şi Astra Ploieşti. Şefii din Ştefan cel Mare au solicitat revenirea în "Groapă" a trei atacanţi - Liviu Ganea, Georgian Păun şi Osvaldo Mirana - şi a fundaşului lateral Eugen Crăciun, însă patronul Astrei spune că "Dinamo nu îi poate lua când îi vine cheful".

Cei trei atacanţi au marcat 10 goluri în Liga I, în acest sezon, ajutând Astra Ploieşti să aibă un "atac" mai bun, cu 18 goluri, decât Dinamo Bucureşti, ai cărei "veterani" au înscris doar 17 goluri. Astfel Dinamo vrea să îşi reîmprospăteze ofesniva şi a înaintat o cerere oficială la LPF prin care solicită revenirea jucătorilor împrumutaţi la Astra. Aceştia ar trebui să fie prezenţi la reunirea echipei pe 10 ianuarie şi să contribuie la cucerirea titlului.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a uitat însă de amiciţia cu Badea şi cu Borcea şi le-a răspuns acestora: "Pe Miranda şi-l pot lua înapoi încă din iarnă că aşa este înţelegerea scrisă. Şi pe Liviu Ganea îl pot readuce în Ştefan cel Mare, dar abia din iulie 2010. În ceea ce-i priveşte pe Păun şi pe Crăciun, amândoi sunt fotbaliştii Astrei şi nu se întorc la Dinamo când vor şefii de acolo!"

"Da, există o clauză prin care banii se împart la un transfer ulterior, dar numai atât. Cei doi sunt în coproprietate, însă Dinamo nu-i poate lua când îi vine cheful", a mai spus Niculae, citat de Gazeta Sporturilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close