Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo ? Steaua, oficiat de Alexandru Deaconu, ?arbitru-brichetă? şi fost junior în Ghencea

Dinamo ? Steaua, oficiat de Alexandru Deaconu, ?arbitru-brichetă? şi fost junior în Ghencea

Dinamo ? Steaua, oficiat de Alexandru Deaconu, ?arbitru-brichetă? şi fost junior în Ghencea
30 Oct 2008   •   13:33

Derby-ul Dinamo - Steaua, de sâmbătă, ora 21:00, va fi arbitrat de Alexandru Deaconu. Şeful CCA, Gheorghe Constantin, i-a încredinţat cel mai aşteptat meci al sezonului ?arbitrului-brichetă?, din dorinţa de a-l menaja pe Alexandru Tudor, care va oficia săptămâna viitoare un meci din Liga Campionilor. Tudor a fost astfel delegat la derby-ul Rapid ? Steaua, de weekendul viitor, evitându-se în acest mod o delegare a lui Deaconu la meciul respectiv.
Alexandru Deaconu, care va fi ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi Marcel Savaniu, este cunoscut pentru cazul ?Bricheta?, în care a fost implicat în primăvară, când a întrerupt meciul Rapid-Steaua la scorul de 1-0 pentru Rapid, din cauză că a fost lovit cu o brichetă din tribună. Steaua a câştigat apoi meciul la ?masa verde?, iar Deaconu nu a mai condus de atunci niciun meci foarte important în campionat.
Totuşi, CCA a decis să rişte delegându-l la derby-ul Dinamo ? Steaua, deşi este ştiut faptul că Alexandru Deaconu şi-a făcut junioratul la formaţia din Ghencea. Alexandru a jucat fundaş central, însă n-a reuşit să se impună şi nu l-a convins pe antrenorul Florin Marin că merită să rămână în lot. Tocmai pentru că era la Steaua, Deaconu şi-a satisfăcut stagiul militar la unitatea din cartierul Ghencea, cartier în care şi locuieşte. Deaconu a primit şi grad în armată, fiind sergent-major.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close