Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo termină la egalitate cu Varazdin, după ce a condus cu 2-0 în minutul 15

Dinamo termină la egalitate cu Varazdin, după ce a condus cu 2-0 în minutul 15

Dinamo termină la egalitate cu Varazdin, după ce a condus cu 2-0 în minutul 15
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iul 2011   •   23:02

Calificarea în playoff-ul Europa League a devenit un obiectiv dificil pentru Dinamo, după alb-roşii nu au reuşit decât o remiză pe teren propriu, scor 2-2, împotriva lui NK Varazdin. „Câinii” au condus cu 2-0 după un sfert de oră de joc, dar şi-au pierdut avantajul pe finalul primei reprize, când oaspeţii au marcat de două ori în numai trei minute. În partea secundă, Dănciulescu a irosit un penalty obţinut de Torje.

 
Dinamo a început meciul în forţă şi, după ce Dănciulescu a ratat din situaţie de singur cu portarul, Susac, forţat de căpitanul „câinilor”, şi-a introdus mingea în propria poartă. Alb-roşii şi-au continuat recitalul ofensiv şi, la finalul primului sfert de oră, conduceau deja cu 2-0, Moţi înscrind golul carierei cu o foarfecă laterală din interiorul careului.
 
După ce Alexe a irosit o nouă şansă importantă, elevii lui Ciobotariu s-au blocat inexplicabil şi le-au permis croaţilor să dea primele semne de viaţă, finalul primei reprize transformându-se într-un coşmar pentru puţinii fani din Ştefan cel Mare. 
 
Mai întîi Sacer a marcat în minutul 43, la capătul unei faze în care a păcălit mult prea uşor jocul la offside al defensivei dinamoviste, pentru ca veteranul Vugrinec să execute impecabil o lovitură liberă în minutele de prelungire ale reprizei, prin care a egalat şi a stabilit scorul pauzei.
 
În repriza a doua, jocul s-a desfăşurat în majoritatea timpului în jumătatea de teren a oaspeţilor, însă Dinamo a avut doar zece minute cu adevărat bune, în care ar fi putut înscrie. Torje a lovit bara în urma unui corner (55), apoi a obţinut un penalty, uşor acordat, însă Dănciulescu a bătut slab şi i-a permis lui Krklec să respingă (60). 
 
După ce au avut şi un gol corect anulat pentru offside, dinamoviştii nu au mai reuşit să se apropie periculos de poarta croaţilor, care s-au mulţumit să aştepte finalul meciului, la adăpostul unui rezultat la care probabil nici nu visau după primele 15 minute.
 
Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje (Păun 78), D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu (Ţucudean 75), M. Niculae
 
Varazdin: Krklec -  Brlecic, Tkalcic, Glavina, Simek (Locar 9) - Gluhak, Aganovic (Grgec 82), Susac, Golubar - Vugrinec, Sacer (Trojak 74)

×
Subiecte în articol: Dinamo europa league
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close