Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamoviştii riscă amenzi de până la 50.000 de lei pentru că nu şi-au aplaudat adversarii după ce au luat bătaie

Dinamoviştii riscă amenzi de până la 50.000 de lei pentru că nu şi-au aplaudat adversarii după ce au luat bătaie

Dinamoviştii riscă amenzi de până la 50.000 de lei pentru că nu şi-au aplaudat adversarii după ce au luat bătaie
08 Aug 2009   •   19:37

Dinamo ar putea fi prima echipă din Liga I care face cunoştinţă cu sancţiunile prevăzute în cazul nerespectării cele mai noi reguli din campionatul intern. La propunerea preşedintelui Mircea Sandu, Comitetul Executiv al FRF a decis joi ca jucătorii echipei organizatoare să îşi aplaude adversarul la finalul partidei, indiferent de rezultatul meciului.

Respectarea acestor reguli va fi verificată de arbitrul jocului, acesta urmând să facă menţiuni despre neîndeplinirea obligaţiilor amintite mai sus în raportul de arbitraj, informează Gazeta Sporturilor. La finalul meciului de vineri dintre Dinamo şi Internaţional Curtea de Argeş, încheiat cu victoria piteştenilor 0-1, doar cinci dinamoviştii i-au aplaudat pe argeşeni, astfel că restul jucătorilor din Ştefan cel Mare riscă amenzi cuprinse între 5.000 şi 50.000 de lei.

Conform sursei citate, Cristi Pulhac a fost cel care a contestat cel mai mult decizia FRF. ?Ce să stau, mă? Să-l aplaudăm pe Crăciunescu?! (n.r. Teo Crăciunescu, arbitrul care a eliminat doi jucători de la Dinamo în prima repriză)?, a strigat acesta către colegii săi de echipă, preferând să meargă la vestiar.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close