Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinu îşi înfige colţii în Rednic, despre care spune că a călcat strâmb: A luat bani de la Steaua!

Dinu îşi înfige colţii în Rednic, despre care spune că a călcat strâmb: A luat bani de la Steaua!

Dinu îşi înfige colţii în Rednic, despre care spune că a călcat strâmb: A luat bani de la Steaua!
05 Iun 2009   •   12:00

Mircea Rednic este pe punctul de a demisiona de la Dinamo, după ce atacurile la adresa lui nu mai contenesc. După Vasile Turcu, un alt oficial al clubului din Ştefan cel Mare, Cornel Dinu, a lansat atacuri la adresa ?Puriului?.

După ce a declarat că la Dinamo s-au adus jucători doar pentru că băteau bine un aut, Cornel Dinu a fost acuzat de Rednic că ?i-a adus pe Pekarici, Miranda, Todorovski şi Torje pe mai mult de patru milioane de euro şi pe salarii de 10.000-20.000 de euro?. ?Sunt numai minciuni strâmbe şi ordinare din partea acestui individ lipsit de orice urmă de caracter şi de competenţă?, a declarat Dinu, indicând faptul că singurul jucător pe care l-a propus a fost Ousmane N?Doye, şi asta când acesta costa 150.000 de euro, ?nu acum, când s-au dat pe el 450.000 de euro?.

Dinu nu s-a mulţumit însă să nege acuzaţiile lui Rednic şi a trecut la atac, precizând că Rednic a luat bani de la marea rivală Steaua în 2007, pentru a încurca CFR-ul în lupta pentru titlu. ?Acest individ nu mai avea ce căuta la Dinamo după ce a luat bani de la Steaua şi i-a furat pe jucători, lucru care nu s-a mai întâmplat în toată istoria clubului. Cât am fost eu, nici un antrenor nu şi-a permis să pună mâna pe bani şi să-i împartă jucătorilor, aşa ceva este inadmisibil în educaţia şi ordinea care au existat la Dinamo?, a spus Dinu, citează Gazeta Sporturilor.

În urma acestor declaraţii, Mircea Rednic a lăsat să se înţeleagă că îl va acţiona în judecată pe Dinu. ?Acest om, care este un fel de căpuşă, aşa cum i-au mai spus şi alţii, lansează aberaţii despre mine pe care o să le probeze în instanţă. Eu sunt primul interesat ca adevărul să iasă la iveală, ca să se ştie dacă şi cine a luat bani. Jucătorii pot confirma că din banii mei am premiat cu 40.000 de euro câteva victorii din primăvară, iar în toamnă dacă băteau Rapidul în Giuleşti aveau 50.000 de euro, tot de la mine?, s-a apărat Rednic, conform Gazetei Sporturilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close