Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinu "Vamă": Lăcătuş ar putea ajunge la Braşov. "Fiara" nu neagă

Dinu "Vamă": Lăcătuş ar putea ajunge la Braşov. "Fiara" nu neagă

Dinu "Vamă": Lăcătuş ar putea ajunge la Braşov. "Fiara" nu neagă
18 Mai 2009   •   17:20

La doar o zi după ce a fost demis de la cârma Stelei, Marius Lăcătuş se pare că şi-a găsit echipă. Preşedintele executiv al FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că Lăcătuş se află pe lista cu posibili înlocuitori ai lui Răzvan Lucescu pe banca echipei ardelene. "Nu s-a vorbit despre o venire a lui Marius Lăcătuş la Braşov, pentru că el a fost până ieri antrenorul Stelei. Probabil că este o variantă care va fi luată în seamă atunci când Consiliul Director, cu domnul Neculaie şi cu ceilalţi factori de decizie, vor hotărî cine vine la Braşov. Lăcătuş este ultimul venit pe o listă de antrenori pe care îi avem în vedere", a spus Dinu Gheorghe pentru NewsIn.

Tehnicianul Marius Lăcătuş nu a exclus nici el o posibilă revenire în oraşul natal. "În acest moment tot ce îmi doresc este să îmi iau familia şi să plec într-o vacanţă. La întoarcere voi analiza ofertele care vor veni şi voi da un răspuns. Cert este că nu aş zice nu unei oferte de la Braşov, pentru că m-am simţit foarte bine acolo. Contează oricum să fi dorit acolo unde mergi", a spus Lăcătuş.

Fostul antrenor al Stelei a fost prezent luni la stadionul din Ghencea unde şi-a luat la revedere de la jucătorii pe care i-a pregătit în ultimele cinci luni. Marius Lăcătuş a organizat o mini-şedinţă în vestiar, a salutat fiecare jucător în parte şi le-a urat succes în partidele rămase de disputat din acest sezon.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus FC Brasov Dinu Gheorghe
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close