Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dispare Rapidul? Copos: "Am terminat cu fotbalul. Nu voi suporta datoriile lui Taher"

Dispare Rapidul? Copos: "Am terminat cu fotbalul. Nu voi suporta datoriile lui Taher"

Dispare Rapidul? Copos: "Am terminat cu fotbalul. Nu voi suporta datoriile lui Taher"
31 Oct 2008   •   11:16

Haosul de la Rapid e departe să se fi încheiat, iar pentru clubul de sub Podul Grant se anunţă vremuri grele. George Copos, încă acţionarul majoritar al echipei, anunţă că se retrage din afacere. Mai mult, Copos susţine că îl va acţiona în instanţă pe celălalt acţionar de la Rapid, iordanianul Fathi Taher, potrivit unui interviu publicat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.
"Avem o înţelegere fermă, un act pe care, din păcate, domnul Ta­her nu l-a respectat. Nu eu m-am dus la domnul Taher, ci dumnealui m-a cău­tat şi a venit la mine. N-am bătut pal­ma pe loc, dimpotrivă, am negociat zile în şir, aproape o lună. (...) Încă mai cred în bunele intenţii ale domnului Taher. Atît că i-am dat o maşină care funcţiona ceas şi ar dori să mi-o dea înapoi după ce a pus-o pe bu­tuci. Ce-ar trebui să fac, să su­port eu datoriile în locul domnului Taher?", spune Copos pentru Gazeta Sporturilor.
Cât priveşte viitorul, acesta nu mai e colorat în vişiniu pentru patronul Rapidului. "Voi iubi mereu Rapidul, dar de la distanţă. Dacă nu-i voi vinde acţiunile dom­nu­lui Taher, voi vinde altcuiva, dar voi vin­de. Eu am terminat cu fotbalul", declară George Copos.
Deocamdată, situaţia la club este incertă din cauza neînţelegerilor dintre Copos şi Taher. Sunt restanţe mari la plata salariilor jucătorilor, iar de investiţii nici nu mai poate fi vorba în perioada următoare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti George Copos
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close