Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Disperare. Dinamoviştii pornesc vânătoarea de portari şi sunt aproape de a transfera patru dintr-un foc

Disperare. Dinamoviştii pornesc vânătoarea de portari şi sunt aproape de a transfera patru dintr-un foc

Disperare. Dinamoviştii pornesc vânătoarea de portari şi sunt aproape de a transfera patru dintr-un foc
Sursa foto: aleksandrs kolinko
06 Mai 2009   •   17:45

Dinamoviştii par să fi intrat într-o stare de şoc după accidentările lui Bogdan Lobonţ şi Emilian Dolha şi au început o campanie disperată de achizie de portari liberi de contract pentru cele şase etape rămase până la finalul sezonului. Brazilianul Roberto Neto a semnat, miercuri, un contract cu clubul alb-roşu, în timp ce Kolinko (Letonia), Kojici (Serbia) şi Dragovici (Serbia) au făcut deja vizita medicală şi mai trebuie doar să îşi dea acordul pentru a deveni "câini".
De unde la meciul cu Galaţi nu aveau pe cine să pună între buturi, "alb-roşii" se vor confrunta, probabil cu o inflaţie de portari la derbyul de vineri cu Steaua. Matache va trebui să se lupte pentru titularizare, în mod cert, cu brazilianul de 29 de ani Roberto Volpato Neto care, potrivit prosport, a semnat deja un contract de joc cu Dinamo. Goalkeeperul de 1,93 metri înălţime nu a mai jucat un meci de un an de zile, ultima sa echipă fiind Vasco da Gama. Roberto a mai evoluat şi în Portugalia la Merreirense şi Vitoria Setubal.
Preşedintele Consiliului Executiv de la Dinamo, Nicolae Badea, a confirmat pentru Mediafax faptul că gruparea mai este în tratative avansate cu alţi trei portari, probabil câte unul pentru fiecare etapă rămasă din acest retur. Aleksandrs Kolinko, de 34 de ani, prezent de 80 de ori în reprezentativa Letoniei, ar fi semnat şi el o înţelegere cu echipa din Ştefan cel Mare, în timp ce Vojslav Dragovici (27 de ani) şi Igor Kojici (22 de ani) sunt şi ei aproape de a spori concurenţa pentru postul de portar al lui Dinamo. Dragovici a jucat ultima oară la Austria Viena, şi a mai trecut şi pe la Chievo Verona. Kojici ar veni la Dinamo de la Hajduk Belgrad, o echipă care va retrograda anul acesta din liga a doua din Serbia.
Vânătoarea de portari a dinamoviştilor a pornit după accidentarea gravă a lui Bogdan Lobonţ, care va sta multe luni pe bancă, şi problemele musculare ale lui Emilian Dolha, care va lipsi şi el aproximativ o lună.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo Mircea Rednic
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close