Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Doi bărbaţi, amendaţi la Constanţa pentru bişniţă cu bilete la România - Serbia

Doi bărbaţi, amendaţi la Constanţa pentru bişniţă cu bilete la România - Serbia

Doi bărbaţi, amendaţi la Constanţa pentru bişniţă cu bilete la România - Serbia
26 Mar 2009   •   11:48

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, Sorin Mustăţea, două persoane au fost reţinute şi amendate la Constanţa cu câte 1.000 de lei pentru că vindeau bilete la suprapreţ la meciul România - Serbia.

Conform Mediafax, asupra celor doi bărbaţi amendaţi miercuri seară, în zona stadionului Farul, s-au găsit şapte bilete - cinci la unul şi două la celălalt. Unul dintre bărbaţi este din judeţul Ilfov şi are 32 de ani, iar celălalt este din Bucureşti şi are 33 de ani.

În altă ordine de idei, cinci sute de jandarmi vor asigura ordinea la meciul România - Serbia. "În interiorul arenei se vor afla 200 de stewarzi", a spus Mustăţea, care a menţionat că în ziua meciului, începând cu ora 16:00, circulaţia rutieră şi pietonală pe străzile adiacente stadionului Farul va fi restricţionată.

România va întâlni, sâmbătă, de la ora 20:45, la Constanţa, reprezentativa Serbiei, într-un meci contând pentru grupa a 7-a de calificare la Cupa Mondială din 2010, transmis în direct de Antena 1.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close