Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: Mergem la Lyon să facem un joc bun

Dorinel Munteanu: Mergem la Lyon să facem un joc bun

Dorinel Munteanu: Mergem la Lyon să facem un joc bun
04 Noi 2008   •   11:35

Antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti, Dorinel Munteanu, este încrezător înaintea debutului său în Liga Campionilor ca antrenor. La plecarea în Franţa, marţi, Dorinel a declarat că în partida de miercuri situaţia va fi cu totul alta decât în meciul tur, când Steaua a pierdut cu 3-5, deşi a condus cu 2-0 şi 3-2.
?Am încredere în echipă şi mergem să facem un joc bun. Eu zic că meciul de la Bucureşti a fost un accident, acum va fi cu totul altceva. Probabil e meciul ultimei şanse pentru calificarea mai departe în Liga Campionilor, dar pentru Cupa UEFA mai sunt meciuri şi alte şanse. Sunt convins că vom face un joc bun?, a declarat Munteanu, citat de Mediafax.
Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a explicat şi ce îi trebuie formaţiei roş-albastre pentru a spera la un rezultat bun în Franţa. ?Trebuie să înscriem un gol mai mult decât adversarul. Este adevărat că la Bucureşti trei nu au fost suficiente, dar am avut timp să învăţăm din greşeli. Steaua a jucat bine până acum în Liga Campionilor?, a declarat Argăseală.
Meciul Olympique Lyon - Steaua Bucureşti, din etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45. Steaua ocupă în prezent ulimul loc al grupei, cu un singur punct. Pe primul loc este Bayern Munchen cu 7 puncte, urmată de Olympique Lyon cu 5 puncte şi Fiorentina cu 2 puncte.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close