Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: ?Ne-au lipsit golurile, dar n-am evoluat rău?

Dorinel Munteanu: ?Ne-au lipsit golurile, dar n-am evoluat rău?

Dorinel Munteanu: ?Ne-au lipsit golurile, dar n-am evoluat rău?
06 Noi 2008   •   00:28

Declaraţia tehnicianului Stelei, aflat la debutul în Liga Campionilor, rezumă cam toate meciurile Stelei din ultimul timp. Steaua joacă bine, sau măcar acceptabil, dar pierde. ?Neamţul? spune că este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu Lyon, pierdut cu scorul de 0-2, mai puţin de cea a lui Semedo.
Fostul său elev de la CFR Cluj a fost scos de pe teren pe finalul partidei, deşi l-a înlocuit pe Szekely la pauză. ?Vreau mai mult de la Semedo, pentru că îl cunosc, îmi doresc mai mult în primul rând pentru echipă. Ne-au lipsit golurile astăzi, dar n-am evoluat rău. Sunt convins totuşi că vom ieşi din această situaţie?, a declarat Dorinel Munteanu.
Asta cu condiţia ca Steaua să nu mai fie urmărită de ghinion. ?După cum aţi văzut, am fost urmăriţi de ghinion şi în seara aceasta. Echipa a făcut o partidă bună, mai ales că în prima repriză n-am lăsat adversarul să-şi creeze mari ocazii de gol. Sunt puţin dezamăgit, dar acesta este fotbalul?, a spus Munteanu la finalul partidei de pe Gerland.
Prestaţia lui Semedo a fost criticată şi de Ioan Becali, în direct la GSP Tv. ?Ca să rezişti în Liga Campionilor trebuie să ai jucători care să o bage în aţe. Azi fotbalul se joacă pe goluri. Jucători ca Semedo sau Bogdan Stancu nu au faţă de Liga Campionilor, sunt buni numai pentru campionat. Zapata e vinovat la primul gol. Singurii care mi-au plăcut au fost Kapetanos şi Ogăraru?, a declarat Ioan Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close