Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel va semna şi contract de jucător cu Steaua. Piţurcă: Îl chem la Naţională

Dorinel va semna şi contract de jucător cu Steaua. Piţurcă: Îl chem la Naţională

Dorinel va semna şi contract de jucător cu Steaua. Piţurcă: Îl chem la Naţională
25 Oct 2008   •   15:02

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că Dorinel Munteanu, al cărui ?transfer? pe banca tehnică a roş-albaştrilor este ca şi rezolvat, va semna şi un contract de jucător cu formaţia din Ghencea.
În urma acestui anunţ, selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a declarat că îl va rechema la echipa naţională pe Dorinel Munteanu, dacă acesta va juca meci de meci pentru Steaua. ?Dorinel ştie cel mai bine dacă va mai intra sau nu pe teren pentru Steaua. Sunt cerinţe mari în Ghencea şi e mai greu ca el să revină. La Steaua nu mai merge cu kilograme în plus. Dar dacă el va juca titular şi o va face bine, îl voi chema la echipa naţională?, a spus Piţurcă.
În acelaşi timp, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a declarat că Dorinel va fi prezentat oficial duminică, după ce se va stabili forma finală a contractului său. ?Dorinel poate aduce acel şoc pozitiv la echipă, iar dacă el va considera că poate juca la nivelul cerut la Steaua, atunci va putea juca, vom vedea?, a declarat Argăseală.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close