Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Două meciuri ale Stelei din mandatul lui Reghecampf, trucate de mafia asiatică a pariurilor

Două meciuri ale Stelei din mandatul lui Reghecampf, trucate de mafia asiatică a pariurilor

Două meciuri ale Stelei din mandatul lui Reghecampf, trucate de mafia asiatică a pariurilor
05 Oct 2015   •   22:48

Două meciuri ale Stelei din vremea când antrenor era Laurenţiu Reghecampf au fost trucate de mafia asiatică a pariurilor, susţin procurorii din Singapore! Informaţia şocantă a apărut luni într-un proces în care doi singaporezi, Rajendar Prasad Rai (42 de ani), şi Francis Donahue Marcel (39 de ani), sunt acuzaţi că au pus la cale trucarea unui meci din Cupa Ligii, Singapore Recreation Club (SRC) – Khalsa Balestier FC 0-2, jucat pe 19 iulie 2014, scrie prosport.ro.

Conform rechizitoriului, cei doi au oferit câte 3.000 de dolari către trei sau patru jucători de la SRC pentru a pierde partida. Reporterii ProSport şi cei de la Bureau Sport Onderzoek, un show TV din Olanda, au obţinut documentele oficiale pe care le puteţi citi în exclusivitate.

Rai, care este director la o companie de mase plastice, este de asemenea acuzat că a sprijinit trucarea mai multor partide jucate în Europa. Printre ele, meciurile amicale Steaua – Dinamo Moscova 1-2, din 3 februarie 2013, şi Steaua – Sturm Graz 3-3, din 1 februarie 2013. Al treilea joc este Charleroi – Venlo 0-1, disputat pe 11 ianuarie 2013. Toate partidele au avut loc în Antalya, Turcia, locul tradiţional de pregătire de iarnă al echipelor din România.

Conform documentelor prezentate de procurori în instanţă, Rajendar Prasad Rai l-a instigat pe un anume Shree Manish Kalra Jeetender Kumar Kalra să ofere un total de 42.000 de euro către trei cetăţeni macedoneni, drept recompensă pentru trucarea celor două meciuri ale Stelei. Partida cu Dinamo Moscova a costat 15.000 de euro, cea cu Sturm Graz 27.000 de euro. Banii au ajuns la arbitrul asistent macedonean Marjan Stojanchevski şi alţi doi cetăţeni macedoneni cu identitate necunoscută.

Mai multe, pe prosport.ro.

×
Subiecte în articol: pariuri
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close